17.06.2018
Десять дієтологів поділилися своїми улюбленими закусками и хрусткий смажений нут опинився у списку. “Простий спосіб зробити свій смажений нут – це змішати консервований нут з оливковою олією та приправами на вибір, а потім випікати в духовці при температурі 220 градусів приблизно 25 – 30 хвилин”, – заявив зареєстрований дієтолог Джекі Ньюгент.
“Після того, як у мене багато разів булькотів живіт від голоду , коли я подорожував без їжі, ви завжди знайдете в моїй поклажі смачну закуску, це хороше джерело рослинного білку та клітковини – особливо приємний дует, а з такою кількістю різновидів на вибір, я завжди можу знайти той, що підходить до будь-якого настрою.
Якщо Ви в подальшому не бажаєте отримувати Тижневі новини, маєте можливість відписатися від розсилки.
Інфоіндустрія
Читайте нас у TelegramПов’язані теми: